Antena Căutare

Primarul interimar din Jilava, impins de datorii la sinucidere

Datoriile l-ar fi impins la sinucidere pe Gheorghe Brotea, primarul interimar din Jilava. Apropiatii spun ca s-a ingropat in datorii pentru a-si finanta campania electorala. Ajuns la primarie, a descoperit ca bugetul local nu acopera cheltuielile. Asa ca s-a indreptat spre noi imprumuturi.

Sa conduci comuna Jilava nu e o misiune usoara, mai ales in ultimele luni. O recunoaste chiar unul din consilierii locali.

"In primarie suntem intr o situatie dificila. Suntem imprumutati in banca. Avem sa platim la Apa Nova, suntem restanti, avem sa platim la REBU, suntem restanti", spune consilierul local Ilie Popescu.

Banii nu erau suficienti, nici macar dupa o rectificare facuta de Consiliul Judetean. Activitatea primariei risca sa se blocheze. Oamenii spun ca Gheorghe Brotea punea mult suflet in ceea ce facea. A incercat sa rezolve problemele comunei, insa n-a reusit in toate privintele.

Unii apropiati povestesc ca Brotea a acumulat datorii in timpul campaniei electorale. A concurat cu Adrian Mladin care inca se afla dupa gratii. A pierdut cursa electorala insa ocupa fotoliul de primar ca interimar.

Familia lui Botea se pregateste acuum de inmormantare.

Expertiza medico-legala este importanta, insa reprezinta doar jumatate din problema. Pentru a afla cauza sinuciderii, procurorii trebuie sa stea de vorba cu rudele si apropiatii primarului interimar din Jilava. Doar asa poate fi facuta lumina in acest mister.

O parte din audieri au fost deja facute. Anchetatorii cred ca problemele profesionale si datoriile l-au determinat pe primar sa aleaga, joi dimineata, calea sinuciderii.

Nepasare! Un pacient bolnav de cancer a murit la usa unui medic din Buzau! ... Inca un cangur mort la Gradina Zoologica din Ploiesti. Din cauza stresului, sunt de parere veterinarii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x