Antena Căutare

Primarul orașului Timișoara, avertiment pentru cetățeni: ”Păziți-vă, oameni buni. Deja au început jafurile!”

Numărul persoanelor infectate cu coronavirus crește de la o zi la alta, iar autoritățile se așteaptă să crească și numărul infracțiunilor în următoarea perioadă. Ba mai mult, Nicolae Robu, primarul Timișoarei, a lansat un avertisment pentru cetățenii orașului.

Primarul orașului Timișoara, avertiment pentru cetățeni: ”Păziți-vă, oameni buni. Deja au început jafurile!”
Primarul orașului Timișoara, avertiment pentru cetățeni: ”Păziți-vă, oameni buni. Deja au început jafurile!”

Având în vedere faptul că mulți români s-au întors în țară în ultima perioadă din cauza pandemiei de coronavirus, primarul a lansat un avertisment pentru cetățeni, spunându-le să-și ia măsuri de precauție.

„Au venit în ţară, alături de compatrioţi de-ai noştri demni de tot respectul şi indivizi care nu sunt demn de acest respect. Au venit indivizi care nu s-au ocupat cu lucruri legale pe unde au fost. Şi acum, aici, nu au din ce să trăiească. Au existat diverse grupuri de infractori care au furat şi au înşelat în fel şi chip prin diverse ţări. Ne-au făcut şi o imagine foarte negativă, nouă românilor. Aceştia s-au întors, sunt aici, îi vedem, îi remarcăm uşor. Astăzi, am văzut din maşină cel puţin trei la care sunt convins că nu mă înşel. Deja au început jafurile, păziţi-vă oameni buni! Aceste personaje nu au din ce să trăiască şi pe măsură ce trece timpul, probabil că îşi consumă tot ce au agonisit acolo şi vor deveni un perocol în societatea noastră. Nu numai Covid-19 este un pericol, avem şi persoane care sunt periculoase. Vă rog să vă luaţi toate măsurile de protecţie vizavi de astfel de persoane”, a transmis Nicolae Robu.

Conform declarațiilor făcute de premierul Ludovic Orban, de la începutul pandemiei de coronavirus, peste 200.000 de români au ajuns în țară..

Ministerul Educaţiei a alocat 25 de milioane de lei pentru finanţarea unor proiecte de cercetare legate de limitarea ext... Moldova devine Lombardia României. Focarul de coronavirus din Suceava se extinde: Cel puțin 41 de medici din Focșani sun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x