Antena Căutare

Primăvară, mai vii oare? Cum va fi vremea marți, miercuri și joi

Marţi, vremea va fi închisă, lapoviţa şi ninsorile îşi vor face apariţia la deal, în nord şi centru, iar în restul ţării vor predomina ploile.

Primăvară, mai vii oare? Cum va fi vremea marți, miercuri și joi
Vreme

Vremea se va răci în următoarele trei zile iar noaptea se vor înregistra temperaturi predominant negative în cea mai mare parte a țării, potrivit unei informări emise luni de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).
Potrivit meteorologilor, în intervalul menționat, valorile termice vor fi în scădere, iar vremea va deveni mai rece decât în mod obișnuit la această dată. Pe parcursul nopților se vor înregistra temperaturi predominant negative și se va produce brumă în cea mai mare parte a teritoriului, dar îndeosebi în nordul, centrul și estul țării și în zonele deluroase din sud.

În cursul zilei de marți, se vor înregistra precipitații slabe, mixte în regiunile nordice, iar la munte va ninge.Marţi, vremea va fi închisă, lapoviţa şi ninsorile îşi vor face apariţia la deal, în nord şi centru, iar în restul ţării vor predomina ploile.

Miercuri, vremea se îndreaptă şi doar izolat va ploua slab, îndeosebi prin vest şi sud-est, în timp ce la munte va mai fulgui. Joi atmosfera devine însorită, aşa că temperaturile mai cresc puţin. Atenţie însă, cum în timpul nopţilor minimele vor fi predominant negative, local se va produce brumă.

În Bucureşti, norii vor fi numeroşi, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va avea intensificări, cu rafale de peste 60 km/h. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 2 grade.

Marți, miercuri, joi. În Bucureşti, marţi şi miercuri cerul va avea înnorări, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va avea uşoare intensificări, iar maxima se va situa în jurul valorii de 7 grade. Joi, vremea devine frumoasă şi se încălzeşte. Totuşi, la mijlocul săptămânii, în timpul dimineţilor se poate produce brumă.

1, 2, 3, ... ,64! Stop joc în spitalele din România. Ultima victimă a incendiului din Colectiv a murit! Filmul eveniment... Un avion a fost lovit de o pasăre chiar în timpul aterizării. Ce au văzut pasagerii aeronavei când au coborât...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x