Antena Căutare

Primăvara se lasă așteptată! Deocamdată, vin ploile în toată țara! Nu vă uitați umbrela acasă!

Vineri, deşi valorile termice vor continua să scadă uşor, ele se vor menţine mai ridicate decât mediile climatologice specifice perioadei în majoritatea regiunilor.

Primăvara se lasă așteptată! Deocamdată, vin ploile în toată țara! Nu vă uitați umbrela acasă!
Umbrela

Vineri, deşi valorile termice vor continua să scadă uşor, ele se vor menţine mai ridicate decât mediile climatologice specifice perioadei în majoritatea regiunilor.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 şi 12 grade. Cerul va prezenta înnorări în toată ţara şi temporar va ploua slab, pe arii relativ extinse. La munte, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări izolate, îndeosebi în zona montană.


În Capitală, tot o vreme închisă şi trecător, va ploua slab sau va burniţa. Maxima zilei va fi de, 6...7 grade.

La munte, cerul va prezenta înnorări şi temporar vor fi precipitaţii mixte, iar vântul va fi moderat, cu intensificări temporare, mai ales în zona înaltă. Temperatura aerului va scădea faţă de ieri. La amiaza va fi 4 grade la Păltiniş, 6 grade la Preadeal, 1 grad la Semenic, 3 grade la Sinaia, 4 grade la Arieşeni şi 1 grad pe Vf. Toaca din masivul Ceahlău.

Sâmbătă, temperatura aerului încă mai scade. Ca urmare, precipitaţiile trec tot mai mult în ninsoare, însă ele nu vor acoperi decât arii restrinse. Vântul va avea în continuare intensificări. În schimb duminică, temperatura este în creştere. În prima parte a zilei, pe arii restrinse, vor fi precipitatii slabe mixte, dar în restringere noaptea.

Cer noros şi plouă slab pe arii extinse în regiunile intracarpatice. La munte, vor fi şi lapoviţe şi ninsori. Temperatura mai scade puţin dar este tot ridicată pentru data la care suntem: 8 grade la Timişoara, 9 la Oradea, 12 la Baia Mare, 11 la Cluj si 10 la Sibiu si Brasov.

Nici în sudul ţării astăzi nu vedem soarele. Plouă peste tot, dar sunt aşteptate cantităţi însemnate de apă. Maximele zilei, in general între 5 si 7 grade, sunt în apropierea mediilor climatologice.

În Dobrogea, vreme asemănătoare, închisă şi cu ploi slabe răzleţe. 5 grade maxima la Tulcea si 6 la Constanţa.

Plouăşi Moldova, pe arii extinse dar neînsemnat cantitativ. Temperatura este în scădere, la amiază vor fi valori în general intre 3 si 5 grade, valori normale pentru această dată.

Pamflet al situaţiei trustului Intact: "Vor doar o televiziune și-un singur televizor! Nu mai vrem diversitate, că ... Horoscopul zilei. Carpricornii încep să resimtă oboseala acumulată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x