Antena Căutare

Primele arestări după moartea lui Răzvan Ciobanu! Trei persoane au fost reținute de Poliție! Ce au făcut

sAu avut loc primele arestări după moartea regretatului Răzvan Ciobanu, care a murit în urma unui cumplit accident de mașină. Ce au descoperit polițiștii?

Au avut loc primele arestări după moartea regretatului Răzvan Ciobanu, care a murit în urma unui cumplit accident de mașină. Ce au descoperit polițiștii?

În perioada 25 aprilie - 1 mai a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.- S.T. Constanța, au desfășurat, în cadrul unui festival de muzică electronică din stațiunea Mamaia, activități pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Pe perioada desfășurării activităților au fost legitimate peste 1.300 de persoane, dintre care 415 cetățeni străini. De asemenea, au fost întocmite 33 de dosare penale, fiind cercetate 34 de persoane, dintre care 18 români, 7 britanici, 6 italieni, un german, un bulgar și un francez.

În urma probatoriului administrat, 4 persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, arată cei de la Agerpres.

Primele arestări după moartea lui Răzvan Ciobanu! Trei persoane au fost reținute de Poliție! Ce au făcut

Theodor Ungur, Marius Catalin Grozavu si Teodor Bors au fost retinuti pe data de 28 aprilie, de catre procurorii DIICOT, Serviciul Teritorial Iasi, pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de mare risc, in forma continua. Cei trei obișnuiau să meargă la diferite evenimente mondene pentru a vinde droguri.

Se pare ca Marius Catalin Grozavu era prezent la festivalul la care a fost și Răzvan Ciobanu prezent, care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute la Mamaia, el ocupandu-se de alimentarea cu droguri pentru vip-urile care au participat la acest eveniment. In seara de 26 spre 27 aprilie, Theodor Ungur a fost prins in timp ce avea asupra lui 50 de comprimate de ecstasy, pe care trebuia sa le vanda la acelasi festival. În camera de hotel polițiștii au găsit droguri și o sumă importantă de bani, arată cei de la bzi.ro.

Incendiu puternic la o fabrică din Vâlcea! O femeie a suferit arsuri grave (FOTO)... Accident cu patru mașini și șase victime, între Suceava și Botoșani! Pompierii au intervenit imediat (FOTO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x