Antena Căutare

Primele cazuri de gripa sezoniera. Peste 200.000 de persoane au fost vaccinate

Primele zile de iarna au adus si primele cazuri de gripa sezoniera. Pacientele au fost izolate si, din fericire, au raspuns la tratament asa ca starea lor este buna.


Specialistii reamintesc faptul ca cea mai sigura metoda de prevenire a imbolnavirilor o reprezinta vaccinarea antigripala.

Ministerul Sanatatii deruleaza si in acest an Campania de vaccinare antigripala gratuita. Pana acum, au fost vaccinate peste 200.000 de persoane cu risc ridicat de imbolnavire.

De asemenea, in aceasta perioada a fost finalizata achizitia unui numar de 745.400 doze de vaccin gripal, de la Institutul National de Cercetare Dezvoltare Cantacuzino, care, incepand de saptamana viitoare, vor fi utilizate pentru continuarea campaniei de vaccinare antigipala a populatiei cu risc ridicat de imbolnavire.



Foto: universityobserver.ie

Martor din dosarul OPJ Brasov: Mita ajungea direct la primarul Scripcaru... Avertizare ANM: Conditii de ceata in judetele Cluj, Sibiu, Alba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x