Antena Căutare

Primele cireşe, la un preţ ce-ţi taie pofta. Cât costă, anul acesta, un kilogram în piețe sau supermarketuri

Primele cireşe au apărut pe tarabele din pieţe, la un preţ ce-ţi taie pofta. Costă între 80 şi 100 de lei kilogramul şi vin din Grecia. Puţini sunt însă cei care se îndură să cumpere. Cele româneşti se fac abia peste două săptămâni şi vor costa de patru ori mai puţin, promit cultivatorii.

Primele cireşe au apărut pe tarabele din pieţe, la un preţ ce-ţi taie pofta. Costă între 80 şi 100 de lei kilogramul şi vin din Grecia. Puţini sunt însă cei care se îndură să cumpere.

Cele româneşti se fac abia peste două săptămâni şi vor costa de patru ori mai puţin, promit cultivatorii.

Roşii, frumoase, arătoase. Primele cireşe apărute pe tarabe îţi iau ochii şi banii într-o clipită. Nici braşovenilor nu le-a venit să creadă când au văzut preţul format din trei cifre: 100 lei, pe kilogram. În pieţele din Capitală, sunt ceva mai ieftine: 80 de lei kilogramul. Chiar şi aşa, un singur fruct ajunge astfel să coste un leu!

Comercianţii spun că săptămâna viitoare, vor ajunge în pieţe şi cireşele bulgăreşti, uşor mai ieftine. Între timp, în livezile româneşti, se pregăteşte revanşa. Soiul de mai, rivan, se coace văzând cu ochii.

Veste uriașă pentru români! Cei sancționați de poliţie au mai mult timp pentru plata la jumătate a amenzilor... Tabăra Copilăriei, un dar prețios oferit de Fundația Mereu Aproape...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x