Antena Căutare

Primele declarații ale fiului cântăreței Anamaria Pop. Alex, cu ochii în lacrimi: "Am aflat prin telefon că mama a murit"

La 19 ani, Alex Pop şi-a pierdut mama. A aflat la telefon că artista de muzică populară, Anamaria Pop, a murit în drum spre evenimentul la care era aşteptată să cânte. Băiatul a fost chemat la locul accidentului să adune lucrurile mamei din maşină: "Era cea mai frumoasă femeie. Am avut senzaţia că ea încă se mai afla în casă, îi mai simţeam mirosul. Am închis ferestrele şi am început să plâng", povestește Alex.

La 19 ani, Alex Pop şi-a pierdut mama. A aflat la telefon că artista de muzică populară, Anamaria Pop, a murit în drum spre evenimentul la care era aşteptată să cânte. Băiatul a fost chemat la locul accidentului să adune lucrurile mamei din maşină: "Am început să plâng", povestește Alex.

"Era cea mai frumoasă femeie. Am avut senzaţia că ea încă se mai afla în casă, îi mai simţeam mirosul", mai spune Alex. Rămas fără tată când avea 11 ani, acum va trebui să aibă grijă de fratele mai mic:

Anamaria Pop avea doar 36 de ani şi, când nu cânta, salva vieţi ca voluntar la Ambulanţă

Pentru ea medicii n-au mai putut face nimic. Maşina a ieşit de pe asfalt şi s-a izbit de un copac. Nu se ştie încă dacă oboseala la volan sau o problemă neştiută de sănătate ar fi ucis-o.

Colegii de scenă s-au anunţat unul pe celălalt că Anamaria a făcut accident.Ieri după amiaza, Anamaria plecase din Baia Sprie spre locul unde urma să cânte. La mai puţin de 30 de kilometri de casă, pe un drumul national din Maramures, aproape de Cicârlău, tânăra a pierdut controlul volanului.

Într-o fracţiune de secundă, maşina a intrat pe contrasens, s-a izbit de un copac de pe marginea drumului şi s-a oprit într-un şanţ. Anamaria Pop şi un tânăr artist de 15 ani, care se afla la prima colaborare cu ea, au rămas prinşi între fiare. Băiatul a scăpat cu viaţă. Pentru ea, medicii n-au mai putut face nimic.

BAC toamnă 2019. Cum să îți calculezi singur media de la Bacalaureat... Asistentele de la Săpoca ar fi văzut scenele crimelor, dar le-a fost frică să intervină: "A deschis una dintre ele ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x