Primele două cazuri de îmbolnăvire cu Covid-19, în rândul cadrelor medicale de la Spitalul Municipal Dorohoi

Două cadre medicale de la Spitalul Municipal Dorohoi au fost infectate cu noul coronavirus, fiind primele cazuri apărute aici în rândul cadrelor medicale.

Primele două cazuri de îmbolnăvire cu Covid-19, în rândul cadrelor medicale de la Dorohoi

Potrivit unei informări de presă transmisă, sâmbătă, de Centrul Judeţean de Comunicare (CJC), coordonat de Instituţia prefectului.documentului citat, la spitalul din Dorohoi a fost făcută testarea a şapte cadre medicale, iar dintre acestea două au fost declarate pozitive la testul COVID-19. Astfel, numărul cadrelor medicale, la nivelul judeţului Botoşani, care au contactat noul coronavirus se ridică la 59, în condiţiile în care numărul total de persoane infectate este de 155, scrie Agerpres.

Un medicament experimental al Gilead Sciences a îmbunătăţit starea de sănătate a două treimi dintre pacienţii trataţi pentru forme severe de Covid-19


"Potrivit informaţiilor furnizate de către Direcţia de Sănătate Publică, la nivelul judeţului Botoşani, 155 de persoane au fost testate pozitiv cu COVID-19, dintre care 59 sunt cadre medicale din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati (din 159 testate) şi două sunt cadre medicale din cadrul Spitalului Municipal Dorohoi (din 7 testate)", se precizează în informarea de presă transmisă de CJC.

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri