Antena Căutare

Primele explicații pentru poluarea record din Capitală! Vremea, incendiile de vegetaţie şi caucicurile arse ar fi otrăvit aerul

Apar primele explicaţii pentru episodul de poluare record de săptămâna trecută, din Capitală. Vremea, incendiile de vegetaţie şi caucicurile arse ar fi otrăvit aerul.

Primarul general, Gabriela Firea îl acuză însă pe ministrul Mediului că ascunde adevărul. De vină ar fi arderile de păcură de la CET-uri, spune edilul. Municipalitatea a primit chiar azi o amendă usturătoare pentru poluare.

Poluarea din București ajunge la cote alarmante

Războiul între ministrul Mediului şi primarul general al capitalei pare fără sfârşit. Costel Alexe a explicat abia azi de ce bucureştenii au repirat weekendul trecut aer otrăvit.

Ministrul aruncă vina şi spre Primăria Capitalei, care a fost amendată chiar azi cu 75.000 lei de comisarii Gărzii de Mediu. Municipalitatea e acuzată că nu a implementat măsurile prevăzute în Planul Integrat de Calitate a Aerului. Gabriela Firea susţine însă că ministrul mediului ascunde adevărul.

Şi aseară, în zona de vest a Bucureştiului s-au înregistrat valori crescute de polaure. Asta după ce un depozit de deşeuri a ars.

România înregistrează ce de-al 13-lea caz de coronavirus. Bărbat din Galați, infectat cu Covid-19... Primarul din Iași, implicat într-un grav accident de circulație. Mihai Chirica a fost transportat la spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x