Antena Căutare

Primele imagini cu accidentul din Ilfov, în care au fost răniți 14 oameni! Ministerul Sănătății, anunț de ultimă oră: ”O persoană e în stare gravă!”

Nu mai puțin de 14 persoane au fost rănite, luni dimineață, în urma unui accident teribil ce s-a produs între un microbuz și o autoutilitară, în comuna Găneasa, județul Ilfov. 

Nu mai puțin de 14 persoane au fost rănite, luni dimineață, în urma unui accident teribil ce s-a produs între un microbuz și o autoutilitară, în comuna Găneasa, județul Ilfov.

Unul dintre cei 14 răniţi în accidentul de luni dimineaţă din judeţul Ilfov, comuna Găneasa, se află în stare gravă la Spitalul Floreasca din Bucureşti şi este în comă, informează Ministerul Sănătăţii.

Ministerul Sănătăţii anunţă că opt pacienţi au fost internaţi la Spitalul Floreasca, doi la Spitalul Elias, iar patru la Spitalul „Sfântul Pantelimon”.

Dintre cei opt pacienţi de la Spitalul Floreasca, unul este la Reanimare - Neurochirurgie şi se află în stare gravă, în comă. Alt pacient este la Secţia de ortopedie, iar ceilalţi de la Floreasca sunt în stare bună şi li se efectuează investigaţii, potrivit Mediafax.

14 persoane au fost rănite şi transportate la spital, luni dimineaţă, în urma unui accident rutier produs între un microbuz şi o autoutilitară din comuna Găneasa (satul Şindriliţa), judeţul Ilfov.

La intervenţie s-a acţionat cu trei ambulanţe SMURD, o ambulanta de terapie intensiva mobila SMURD, o autospeciala de stingere, una pentru descarcerare şi autospeciala pentru transport personal şi victime multiple (ATPVM).

Angajaţii români au cumpărat în prima jumătate a anului 2019 beneficii de peste 110 milioane de lei, cât în tot anul 201... Maramureş: Trafic feroviar închis timp de două luni, între Vişeu de Jos şi Sighetu Marmaţiei, pentru lucrări de întreţin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x