Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Au apărut primele imagini de la atacul armat de la amanet. Cine este bărbatul care a tras cu pistolul

Au apărut primele imagini de la casa de amanet din Capitală, în care se poate vede perfect momentul în care o casieră a fost atacată cu brutalitate. 

Victima a fost adusă de urgență la spital, în timp ce agresorul, care se afla în stare de ebrietate, a fost reținută de polițiști și dusă la audieri, potrivit Antena 3.

La momentul închiderii casei de amanet, femeia a fost atacată cu o armă. Asupra bărbatului imobilizat ar fi fost găsit un pistol de tip airsoft.

Bărbatul a folosit pistolul cu bile încercând să pătrundă în incinta amanetului.

Potrivit primelor date, bărbatul are 46 de ani și este navigator. În momentul atacului, eră băut. Femeia a primit îngrijiri medicale, dar a refuzat să fie transportată la spital.

"În această seară, 14.02.2020, în jurul orei 20.00, prin apel 112 a fost anunțat un incident în zona Piața Iancului, în fața unei case de amanet. Câteva persoane aflate în zonă au imobilizat un bărbat, care, conform declarațiilor acestora, a atacat casiera unei case de amanet. Un echipaj de poliție aflat în zonă a intervenit de urgență și l au condus la sediul secției 8 pe bărbat.”, se arată în comunicatul transmis de IPJ București.

Cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

Recomandari