Antena Căutare

Primele imagini cu orașul monahal construit de Gigi Becali. "Nu vor intra femeile, nici animale de parte femeiască"

Gigi Becali construiește pe un teren de 30 de hectare un oraș monahal, în apropierea Băilor Olăneşti, staţiunea izvoarelor de aur din Munţii Căpăţânii. Lăcașele vor fi destinate doar bărbaților și doar femeilor, după regulile omului de afaceri.

colaj de fotografii cu gigi becali Galerie
Gigi Becali construiește pe un teren de 30 de hectare un oraș monahal, în apropierea Băilor Olăneşti, staţiunea izvoarelor de aur din Munţii Căpăţânii. Lăcașele vor fi destinate doar bărbaților și doar femeilor, după regulile omului de afaceri. | Hepta

Inspirat de modelul Athos, Gigi Becali a construit locuri sfinte destinate doar femeilor și doar bărbaților, acolo unde nici măcar animal de parte bărbătească nu are voie, conform declarațiilor sale, și nici animal de parte femeiască acolo unde vor fi numai bărbați.

La Mănăstirea "Naşterea Prorocului Ioan Botezătorul", Gigi Becali a adus deja oi care să pască, chiar acolo unde pe pancartă scrie: “Nu permite intrarea femeilor!”, potrivit informațiilor oferite de Antena3.

Cum arată mănăstirile orașului monahal construit de Gigi Becali

Reporterii au fost întâmpinați de starețul mănăstiri, care a mărturisit că omul de afaceri impresionat de zonă a avut în minte să construiască “Muntele Athos românesc”

Gigi Becali a achiziționat terenul în anul 2020, iar în luna februarie a anului 2021 a început construcția primei mănăstiri destinate călugărilor unde sunt doar 3 chilii. Însă proiectul omului de afaceri este ridicarea a cinci mănăstiri, care însumaeză 100 de chilii. Mai mult, construcția lui Gigi Becali aduce un capital consistent de imagine locului.

"Orice investiție în zonă aduce profit imaginii stațiunii, deci nu se pune problema să nu reprezinte un punct de atracție și turismul pastoral să se dezvolte spre binele stațiunii și tuturor oamenilor din zonă", a spus administratorul mănăstirii Gheorghe Dumitraşcu, pentru Antena 3.

Gigi Becali a declarat în urmp cu câteva luni că orașul monahal va fi gata peste patru sau cinci ani.

”O să fie gata în patru-cinci ani, că biserica am făcut-o eu, dar acolo e mare investiție, că vor fi cinci biserici într-un loc. Sunt 30 de hectare, o să fie o comunitate de călugări, o să fie un oraș monahal călugăresc.

Într-o parte vor fi bărbați și într-o altă mănăstire vor fi numai femei. La femei nu calcă bărbați, la bărbați nu calcă femei”, a spus Gigi Becali pentru aceeași sursă.

Citește și: Anamaria Prodan, câștig de cauză la CNCD, împotriva lui Gigi Becali. Ce plângere a făcut impresara

Gigi Becali, primul român cu pensie europeană

Gigi Becali va primi prima pensie europeană pe data de 25 iulie. Suma pe care o va încasa românul pentru că a fost europarlamentar este de 25 de mii de euro lunar.

În perioada 7 iunie 2009 – 8 ianuarie 2012 Gigi Becali a făcut parte din Parlamentul European. Acesta a fost ales ca europarlamentar, fiind membru al Partidului România Mare, a lui Vadim Tudor. Alături de regretatul politician și scriitor, Gigi Becali a reprezentat România în cadrul Parlamentului European.

Citește și: Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutier. În ce stare se află omul de afaceri

Potrivit datelor oficiale furnizate de Parlamentul European, în mandatul său de europarlamentar, Gigi Becali a fost membru în: Comisia pentru comerț internațional, Delegația la comisiile parlamentare de cooperare UE-Armenia, UE-Azerbaidjan și UE-Georgia, Delegația la Adunarea Parlamentară Euronest, Comisia pentru comerț internațional și membru supleant în Comisia pentru agricultură și dezvoltare rurală și Comisia pentru afaceri juridice.

În primele 10 luni de mandat, Gigi Becali a participat la 10 din cele 37 de ședințe de plen, fiind la vremea aceea reprezentantul României cu cea mai slabă prezență în plen.

În cadrul Parlamentului European Gigi Becali a abordat problematici ca: Excluderea României de pe piaţa turcă a cărnii de ovine şi bovine, Situaţia monahilor români pe Muntele Athos și Stadiul aplicării programului "Fructele în şcoli".

Rezultate Loto 9 ianuarie 2022. Numerele câștigătoare la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus de azi... Ce simptome are “Deltacron”, noua variantă a coronavirusului descoperită. Este o mutație hibrid depistată în Cipru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x