Antena Căutare

Primele imagini cu Papa Francisc în România! Suveranul Pontif a binecuvântat un copil în scaun cu rotile

Imagini istorice! Pe Aeroportul Henri Coandă din București s-a strigat „Viva Papa!”. În aplauzele celor veniți să îl întâmpine, Papa Francisc a făcut primii pași pe pământ românesc.

Imagini istorice! Pe Aeroportul Henri Coandă din București s-a strigat „Papa Francesco!”. În aplauzele celor veniți să îl întâmpine, Papa Francisc a făcut primii pași pe pământ românesc.

Papa Francisc a ajuns în România. Zâmbitor, cald, Suveranul Pontif a coborât din avion. A fost întâmpinat de Klaus Iohannis și soția acestuia, Carmen Iohannis, care i-au urat bun venit în țara noastră.

CITEȘTE ȘI: Scaunul papal folosit la Blaj, construit din lemn de la închisorile celor șapte episcopi care vor fi beatificați

Doi tineri îmbrăcați în straie populare i-au oferit un buchet de flori.

În mulțimea strânsă pentru a-l întâmpina se afla și un copil în scaun cu rotile. Papa Francisc l-a văzut, s-a îndreptat spre el și i-a oferit o binecuvântare.

Patru persoane, rănite după ce un TIR cu cherestea a fost lovit de un tren, în judeţul Suceava... Papa Francisc în România: Cine sunt copiii care i-au oferit flori pe aeroport...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x