Antena Căutare

Primele imagini de la întâlnirea Papei Francisc cu Patriarhul Daniel. Suveranul Pontif a primit un cadou de la Înalt Prea Sfințit

Papa Francisc a ajuns la Palatul Patriarhiei, unde a avut o întâlnire privată cu Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel. Suveranul Pontif a primit și un cadou din partea Înalt Prea Sfințitului Daniel.

Papa Francisc a ajuns la Palatul Patriarhiei, unde a avut o întâlnire cu Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel. Suveranul Pontif a primit și un cadou din partea Înalt Prea Sfințitului Daniel.

La Palatul Patriarhiei, Suveranul Pontif s-a întâlnit şi cu membrii Sinodului Permanent al BOR. Mii de persoane l-au aşteptat şi l-au salutat pe Suveranul Pontif pe drumul de la Nunţiatura Apostolică spre Dealul Mitropoliei.

De aici, Papa Francisc a ajuns la Catedrala Naţională.

Suveranul Pontif a început vineri o vizită apostolică de trei zile în România. În perioada 31 mai – 2 iunie şi va fi prezent la Bucureşti, Iaşi, Blaj şi Şumuleu Ciuc.

Incident grav într-o școală generală! Elev de zece ani, rănit la cap, după ce tencuiala de la intrare s-a prăbușit peste... Papa Francisc, cu Loganul spre Catedrala Națională. Suveranul Pontif a ales Dacia, în locul unei mașini blindate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x