Primele imagini de la parastasul Regelui Mihai! Sute de români au venit la Curtea de Argeș pentru un ultim omagiu

Primele imagini de la parastasul Regelui Mihai al României! O parte dintre membrii Familiei Regale s-a reunit astăzi la Necropola Regală de la Curtea de Argeş.

Imaginile de la parastastul regelui sunt emoționante

Primele imagini de la parastasul Regelui Mihai al României! O parte dintre membrii Familiei Regale s-a reunit astăzi la Necropola Regală de la Curtea de Argeş.

Slujba a fost oficiată de arhiepiscopul Calinic și la aceasta a ajuns şi nepotul ultimului suveran al Românilor, Nicolae, fostul principe exclus din linia de succesiune a Casei Regale.

Ulterior s-a rostit o rugăciune la mormântul Regelui Mihai I, în pridvorul Noii Catedrale Arhiepiscopale şi Regale. Aici a avut acces doar Familia Regală.

Parastasul de 40 de zile de la moartea regelui Mihai are loc astăzi, la Curtea de Argeş!

Regele Mihai I, care împlinise 96 de ani în 25 octombrie, a murit în 5 decembrie 2017 la reşedinţa sa din Elveţia. Regele Mihai a fost înmormântat în 16 decembrie, în Noua Catedrală Arhiespiscopală şi Regală de la Curtea de Argeş.

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi mai multe imagini!

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloween-ul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Berbecii trebuie să fie sinceri cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să nu se...
Parteneri
Tartă cu dovleac copt și nuci. Desertul parfumat al toamnei
Unul dintre cele mai simple, delicioase și aromate deserturi de toamnă este rețeta de tartă cu dovleac copt și nuci. Crusta crocantă din aluat fraged umplută cu o cremă de dovleac copt și un decor frumos din nuci cu semințe de dovleac, transformă acest desert într-un spectacol de toamnă minunat.
Catine.ro
Ultimele știri