Căutare Live

Primele imagini de la parastasul Regelui Mihai! Sute de români au venit la Curtea de Argeș pentru un ultim omagiu

Primele imagini de la parastasul Regelui Mihai al României! O parte dintre membrii Familiei Regale s-a reunit astăzi la Necropola Regală de la Curtea de Argeş.

Imaginile de la parastastul regelui sunt emoționante

Primele imagini de la parastasul Regelui Mihai al României! O parte dintre membrii Familiei Regale s-a reunit astăzi la Necropola Regală de la Curtea de Argeş.

Slujba a fost oficiată de arhiepiscopul Calinic și la aceasta a ajuns şi nepotul ultimului suveran al Românilor, Nicolae, fostul principe exclus din linia de succesiune a Casei Regale.

Ulterior s-a rostit o rugăciune la mormântul Regelui Mihai I, în pridvorul Noii Catedrale Arhiepiscopale şi Regale. Aici a avut acces doar Familia Regală.

Parastasul de 40 de zile de la moartea regelui Mihai are loc astăzi, la Curtea de Argeş!

Regele Mihai I, care împlinise 96 de ani în 25 octombrie, a murit în 5 decembrie 2017 la reşedinţa sa din Elveţia. Regele Mihai a fost înmormântat în 16 decembrie, în Noua Catedrală Arhiespiscopală şi Regală de la Curtea de Argeş.

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi mai multe imagini!

-38,5 grade în România! 17 oameni morți. ”Am găsit câinele înghețat în picioare. Seara era viu. La 6.30, decedat!”... Sărbătoare religioasă 14 ianuarie. Este o zi cu semnificație aparte pentru creștini...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri