Căutare Live

Primele imagini din Timișoara, de la domiciliul femeii diagnosticate cu coronavirus. Pacienta a fost scoasă din casă cu izoleta - VIDEO

În urmă cu câteva minute, femeia de 38 din Timişoara, care a ieşit pozitiv la testul coronavirus, a fost luată de acasă cu izoleta. Ce simptome are pacienta?

Echipele speciale au ajuns la casa femeii care a fost diagnosticată vineri cu coronavirus. Este vorba despre o persoană de 38 de ani. Femeia era deja în izolare la domiciliu.

Pacienta va fi transportată la spital cu o izoletă, așa cum cere procedura, astfel încât să nu existe riscul ca virusul să fie răspândit.

Alte două cazuri de coronavirus au fost confirmate, în România, în urmă cu puțin timp. Secretarul de Stat în Ministerul Sănătății, Nelu Tătaru și Secretarul de Stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, au anunțat că două persoane, un bărbat din Maramureș, în vârstă de 45 de ani și o femeie, în vârstă de 38 de ani, din Timișoara, au fost infectați cu noul coronavirus.

În cadrul conferinței de presă, cei doi au declarat că persoanele infectate cu noul tip de coronavirus s-au întors din Italia de curând, iar starea lor de sănătate este relativ bună.

Potrivit declarațiilor făcute de aceștia, starea femeii din Timișoara este bună, ea confruntându-se în acest moment cu o tuse seacă.

Femeia de 38 de ani din Timișoara a mers la Bergamo, în Italia, pe 25 februarie a prezentat primele simptome. Pe 27 februarie a mers la spital, a fost testată, a mers acasă în izolare. Azi, testul său a fost confirmat pozitiv.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Femeia din Timişoara confirmată cu coronavirus, transportată la spital în condiţii speciale...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri