Antena Căutare

Răzvan Ciobanu a murit! Primele informații despre accidentul în care a murit creatorul de modă! Cine a alertat Poliția

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu s-a stins din viață la vârsta de 43 de ani, în urma unui accident  rutier, ce s-a produs chiar în a doua zi de Paște. 

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu s-a stins din viață la vârsta de 43 de ani, în urma unui accident rutier, ce s-a produs chiar în a doua zi de Paște.

Potrivit Antena 3, acesta ar fi pierdut controlul mașinii și s-ar fi izbit de un copac.

”Se pare că șoferul se afla singur în autoturism. E vorba despre drumul județean 226. Conducătorul auto ar fi părăsit partea carosabilă unde s-a izbit de mai mulți copaci. Trupul neînsuflețit a fost găsit de un fermier, care a alertat autoritățile. Va fi dus la IML pentru verificări. Apelul a fost dat ăn jurul orei 7:15. Martorul a declarat că Răzvan Ciobanu a fost găsit lângă mașină”, a declarat Andreea Munteanu, purtător de cuvânt IPJ Constanța, conform sursei citate.

Răzvan Ciobanu a intrat pentru prima dată în lumea modei când avea doar 19 ani. În perioada 16-18 septembrie 2007, el a participat alături de Irina Schrotter și de alți designeri din întreaga lume la expoziția internațională de design vestimentar The Train, desfăsurată la New York. Colecția primăvară-vară „Rochia”, lansată în 27 ianuarie 2009, conține 70 de rochii de seară și a primit criticii pozitive de la specialiștii în modă.

Răzvan Ciobanu a locuit doi ani în străinătate, timp în care nu a lansat nicio colecție, dar a lucrat cu branduri cunoscute, precum Lowe, Armand Basi, Westwood și o divizie Zara.

Răzvan Ciobanu a murit. Polițiștii au descoperit ceva neobișnuit în mașina în care era creatorul de modă!... Val de cutremure în România, în a doua zi de Paște! Două seisme s-au produs în interval de câteva secunde...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x