Antena Căutare

Ultimă oră! Descoperire bombă în cazul lui Mario Iorgulescu! Adevăratul motiv pentru care a provocat accidentul în care a murit un tată tânăr

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a ieșit pozitiv la testul privind consumul de cocaină. 

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a ieșit pozitiv la testul privind consumul de cocaină.

Potrivit unor surse judiciare citate de Antena 3, legiştii au determinat că Mario Iorgulescu avea și o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge, potrivit rezultatelor INML.

Bărbatul care a murit în accidentul provocat de Mario Iorgulescu, Dany Vicol va fi înmormântul joi la cimitirul din Chitila.

Fiul şefului Ligii Profesioniste de Fotbal, Mario Iorgulescu, a consumat alcool în momentul în care a produs accidentul rutier în care şi-a pierdut viaţa un tânăr de 24 de ani.

Surse judiciare, citate de libertatea.ro, susţin că Mario Iorgulescu avea 0,80 g/l alcool pur în sânge. Între timp, tânărul din Chitila mort în accident este condus astăzi pe ultimul drum.

Astfel, el va fi acuzat si de conducere sub influența băuturilor alcoolice. Fapta constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la un an la cinci ani sau cu amendă penală.

INS: Numărul mediu de pensionari a scăzut la 5,15 milioane în trimestrul II, în timp ce pensia medie lunară a crescut uş... Circulație îngreunată la metrou! Care este motivul întârzierii pe Magistrala 2 Berceni-Pipera...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x