Căutare Live

Evaluare Naţională 2016. Rezultate FINALE. Când poţi vedea ce notă ai luat

Absolvenţii claselor a VIII a au putut depune contestaţiile la examenul de Evaluare Naţională 2016 în 1 iulie 2016, până la ora 16:00, urmând să afle nota finală în 5 iulie

UPDATE 3 IULIE, 17:40 Absolvenţii claselor a VIII a au putut depune contestaţiile la examenul de Evaluare Naţională 2016 în 1 iulie 2016, până la ora 16:00, urmând să afle nota finală în 5 iulie

Prima afişare a rezultatelor a fost în data de 1 iulie (până la ora 16:00). În aceeaşi zi, au fost depuse şi contestaţiile (până la ora 20:00). Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 5 iulie.

Pentru susţinerea probelor au fost desemnate 4.809 centre de examen. Lucrările candidaţilor au fost corectate în centre zonale din alte judeţe decât cele în care au avut loc probele.

Rezultate Evaluare Naţională 2016. Media generală obţinută la Evaluarea Naţională constituie unul dintre criteriile pentru admiterea în învăţământul liceal de stat. Media de admitere în liceu este media ponderată între media generală la Evaluarea Naţională (cu o pondere de 75%) şi media generală de absolvire a claselor din gimnaziu (cu o pondere de 25%).

__________________________________________________

Elevii află astăzi primele rezultate ale Evaluării Naționale 2016. Notele urmează să fie publicate pe 1 iulie, pe edu.ro, până la ora 16:00, anunță Ministerul Educației.

EDU.RO. După afișarea notelor, elevii pot depune contestații până la ora 20:00, urmând ca sâmbătă, duminică și luni să fie rezolvate. Marți, 5 iulie, se vor afișa notele finale.

EDU.RO. Rezultatele de la Evaluarea Naţională 2016 vor fi afişate vineri, până la ora 16:00, la avizierele şcolilor, dar şi pe site-ul www.evaluare.edu.ro.

EDU.RO. Pentru susținerea probelor au fost desemnate 4.809 centre de examen. Ca premieră în acest an, lucrările candidaților vor fi evaluate în centre zonale din alte județe decât cele în care au avut loc probele.

EDU.RO. Media generala obtinuta la Evaluarea Nationala constituie unul dintre criteriile pentru admiterea in invatamantul liceal de stat. Media de admitere in liceu este media ponderata intre media generala la Evaluarea Nationala (cu o pondere de 75%) si media generala de absolvire a claselor din gimnaziu (cu o pondere de 25%).

Dezastru pe Valea Prahovei! Trafic îngreunat pe DN1 din cauza unei viituri... Bacalaureat 2016. 16 deținuți susțin luni proba scrisă la Limba română...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri