Antena Căutare

Primești imediat AJUTOR de la Dumnezeu! Rugăciunea zilei de joi îți aduce bani și succes în toate!

Ziua de astăzi poate deveni una mai bună dacă rostești rugăciunea zilei de joi, care îți luminează mintea și te ajută să îți rezolvi diferitele probleme cu banii sau cu sănătatea!

Ziua de astăzi poate deveni una mai bună dacă rostești rugăciunea zilei de marți, care îți luminează mintea și te ajută să îți rezolvi diferitele probleme cu banii sau cu sănătatea!

Dacă te afli într-un moment dificil în care simți că ai nevoie de o schimbare importantă în viața ta, atunci tot ce ai de făcut este să rostești rugăciunea zilei de joi. Este extrem de puternică și vei vedea că problemele tale se vor rezolva caprin minune.

Tot ce ai de făcut este să rostești rugăciunea zilei de joi, care aduce bani, noroc, sănătate și liniște în suflet. Găsește un moment de liniște și rostește următoarele:

„Doamne Iisuse Hristoase, Fiule si Cuvantul lui Dumnezeu Tatal, care in ziua de astazi ai luat Cina cea de pe urma, cu ucenicii Tai, si cu mare umilinta ai spalat picioarele lor, si ale ucenicului care Te-a vandut! Apoi, luand paine si vin in mainile Tale Cele Sfinte si binecuvantandu-le cu puterea Ta cea Dumnezeiasca, le-ai facut insusi Trupul si Sangele Tau, cu care i-ai impartasit zicand:

Primești imediat AJUTOR de la Dumnezeu! Rugăciunea zilei de joi îți aduce bani și succes în toate!

'Luati, mancati si beti, ca acestea sant Trupul si Sangele Meu, pentru ca sa se ierte pacatele voastre'. Cela ce tot in ziua aceasta Te-ai inaltat la cer si ai sezut de-a dreapta lui Dumnezeu, Tatalui Tau, sa imparatesti impreuna cu El in veci, ca Unul-Nascut Fiul Sau preaiubit.

Rogu-Te deci, pentru rugaciunile ucenicilor Tai, iarta pacatele noastre, ale tuturor, ale celor vii si ale celor raposati. Da-mi, Doamne, lacrimi fierbinti, ca sa-mi plang pacatele. Darul Tau cel curatitor, care a spalat picioarele ucenicilor Tai, sa spele si sa curateasca inima si sufletul meu, ca asa, cu vrednicie, cu curatie si cu umilinta sa ma impartasesc cu Sfintele Tale Taine, acum si in timpul mortii mele, iar in ora despartirii mele, cu bucurie sa se suie sufletul meu la Tine, fara de nici o frica, intrebare sau impiedicare sa trec vamile vazduhului, intrand in marirea Ta cea cereasca.

Ajuta-mi, Doamne, ca sa Te maresc in veci, sa ma inchin Numelui Tau Celui Sfant. Amin”

Sursa: crestinortodox.ro

Scene HALUCINANTE în Focşani! O tânără de 17 ani a fost atacată cu …o SECURE. Motivul dat de vinovat i-a lăsat MASCĂ pe ... 12 iulie 1909. S-a născut filosoful român Constantin Noica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x