Antena Căutare

Bărbat din Dâmbovița mort de gripă! Medicii fac primele recomandări pentru a preveni îmbolnăvirea

Un bărbat de 54 de ani, din Dâmboviţa, diagnosticat cu gripă şi internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, a murit. Omul nu era vaccinat.

Bărbat din Dâmbovița mort de gripă! Medicii fac primele recomandări pentru a preveni îmbolnăvirea
Primul deces cauzat de gripă

Acesta este primul caz de deces provocat de gripă în acest sezon rece în judeţul Dâmboviţa, anunţat de către Direcţia de Sănătate Publică.

"Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa a fost notificată astăzi, 18 decembrie 2019, cu privire la decesul unei persoane de sex masculin în vârstă de 54 de ani, pentru care s-a confirmat prezenţa virusului gripal de tip A, subtip (H1)pdm09", precizează DSP Dâmboviţa.

Conform sursei citate, pacientul avea condiţii medicale preexistente, era nevaccinat şi a fost internat pe data de 9 decembrie 2019 în Secţia Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

"Reamintim populaţiei să respecte regulile de igienă personală şi colectivă, să evite locurile cu aglomeraţie umană, iar la primele semne de boală să se adreseze medicului de familie pentru stabilirea corectă a tratamentului. Insistăm asupra vaccinării antigripale, care este singura metodă eficientă de a preveni îmbolnăvirea prin gripă", se mai arată în comunicatul DSP Dâmboviţa.

„Cadou de Crăciun” pentru medici: venituri mai mici, sporuri tăiate! Sindicaliștii anunță proteste, după anunțul făcut d... Mario Iorgulescu chemat de urgență în România! Fiul șefului LPF este acuzat de răpire și torturare. „Ar putea fi adus c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x