Antena Căutare

Primul interviu acordat de mirii de la ”nunta groazei” din Irak, la care peste 110 de persoane au murit. Ce declarații au făcut

Nunta lor, evenimentul la care își sărbătoreau iubirea, s-a transformat într-o tragedie uriașă pentru Revan și Hannen. Tavanul salonului a luat foc și peste 115 persoane au murit în incendiu.

colaj de imagini cu mirii nuntii din irak, la care au murit peste 115 persoane Galerie
Nunta lor, evenimentul la care își sărbătoreau iubirea, s-a transformat într-o tragedie uriașă pentru Revan și Hannen. Tavanul salonului a luat foc și peste 115 persoane au murit în incendiu. | Captura Skynews

La câteva zile după tragedia care a șocat întreaga lume, Revan și soția sa, Haneen, au acordat un interviu pentru publicația SkyNews. ”Este prea devastată ca să vorbească”, spune Revan despre cea care i-a devenit soție recent. Tânăra pare foarte afectată, în șoc, și pe tot parcursul interviului nu scoate niciun sunet, doar privește în gol.

Trebuia să fie cea mai frumoasă zi din viața lor, însă nu a fost deloc așa. S-a dovedit un adevărat coșmar. Nu doar că incendiu le-a stricat evenimentul, ci le-a răpid mulți oameni dragi. Mare parte din familiile lor a dispărut în flăcările mistuitoare, care au pornit de la artificiile pe care le-au aprins în timpul dansului mirilor.

Citește și: Momentul în care un bărbat bagă mâna în flama artificiilor și hârtie și nimic nu ia foc |Video. Ipoteze după incendiul de la nuntă

Primul interviu acordat de mirii de la ”nunta groazei” din Irak, la care peste 100 de persoane au murit

Revan și Haneen, mirii a căror nuntă s-a transformat într-un dezastru, spun că simt că sunt „morți pe interior”, în ciuda faptului că au supraviețuit incendiului.

Revan a spus că a pierdut 15 membri ai familiei sale în incendiu, adăugând că mireasa sa „nu poate vorbi” după pierderea a 10 dintre rudele ei, inclusiv mama și fratele. Tatăl ei este și el într-o stare critică în spital.

”Am prins-o pe soția mea și am continuat să trag de ea și să o scot prin intrarea de la bucătărie, în timp ce oamenii fugeau și o călcau în picioare. Picioarele ei sunt rănite”, a afirmat Raven.

Pe lângă faptul că și-au pierdut rudele, apropiații și prieteni, Raven și Haneen susțin că nu mai pot locui în comunitatea lor după tragedia uriașă de la nunta lor. Sunt hotărâți să se mute.

Citește și: Victimele incediului de la nunta din Iark au fost duse pe ultimul drum în sicrie albe. Zid uman în jur, în urmă cenușă | FOTO

”De fiecare dată când încercăm să avem parte de puțină fericire, ceva tragic se întâmplă și ne distruge fericirea. Deci e mai bine pentru noi să plecăm. Este adevărat că suntem în viață. Dar pe interior suntem morți. (...) Și-a pierdut 10 rude, mama sa, fratele. Nu poate vorbi (n.r. soția).”, a punctat bărbatul.

Conform Skynews, familia e nevoită să se ascundă căci unii oameni îi învinovățesc pentru ce s-a întâmplat. În Irak, zeci de sicrie au fost purtate de mulțime către cimitir, arată imaginile realizate în ziua înmormântărilor.

La ”nunta groazei” au participat în jur de 900 de invitați, iar incendiul a izbucnit în jurul orei 22.45. Revan crede că ar fi fost vorba de un scurtcircuit și nu că incendiu ar fi pornit din cauza artificiilor.

"Ar putea fi un scurtcircuit, nu știu. Dar focul a început de la tavan. Am simțit căldura... A durat doar câteva secunde", a spus mirele, care nu înțelege cum de li s-a putut întâmplat asta.

”În noaptea nunții... de ce s-a întâmplat asta? Ce am făcut? De ce s-a întâmplat asta?", a continuare el plângând.

Citește și: Ce s-a întâmplat în localul ”nunții groazei” din Irak înainte și după ce focul a apărut. Declarațiile mirelui schimbă ce se știa

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Moneda cu care te îmbogățești dacă o ai acasă. Se vinde pe internet cu sume ce sar de 18.000 de euro... Al Di Meola, mesaj pentru medicii români după infarctul suferit la Arenele Romane. Ce le-a transmis pe internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x