Antena Căutare

Primul mesaj al lui Alexandru Cumpănașu, după ce a ajuns de urgență la spital: „Pentru toți care sperau să crap aseară”

Alexandru Cumpănașu le-a transmis un mesaj celor care sperau să „scape de el”. Unchiul Alexandrei Măceșanu a fost transportat de urgență la spital, luni seară, după ce i s-a făcut rău, în timpul unei emisiuni. 

Alexandru Cumpănașu le-a transmis un mesaj celor care sperau să „scape de el”. Unchiul Alexandrei Măceșanu a fost transportat de urgență la spital, luni seară, după ce i s-a făcut rău, în timpul unei emisiuni.

„#112vreausatraiesc #oromaniefaraclanuri
Pentru TOTI (putini ce-i drept) care sperau sa crap aseara ii anunt ca sunt BINE, PUTERNIC si nu ma las pana nu rad acest sistem odios. Cu tot cu clanurile "anexate". PANA LA CAPAT.
Astfel, la ora 15:00 in fata Parchetului General voi face o DECLARATIE DE PRESA: Un anunt important cu privire la masurile pe care am hotarat sa le luam fata de ancheta care o vizeaza pe nepoata mea Alexandra Macesanu si descoperirea adevarului. ACTUALIZARE: LA ORA 1500 MA VOI VEDEA SI CU DOMNUL PROCUROR GENERAL!”
, a transmis Alexandru Cumpănașu, pe Facebook.

Alexandru Cumpănașu a acuzat dureri în zona inimii și senzații de amorțeală la o mână. Imediat după ce a luat parte la o emisiune TV, luni seară, acesta s-a dus la spital, unde a fost supus unui control amănunțit.

Unchiul Alexandrei Măceșanu, adolescenta dispărută din Caracal, a mai spus marţi că s-a externat pe propria răspundere din Spitalul Floreasca după ce a început să se simtă mai bine.

Luni seară, Alexandru Cumpănașu a anunțat că familia Alexandrei va solicita un experiment judiciar în afara țării privind modul în care ar putea fi ars un cadavru într-un butoi ce are caracteristici identice cu cele ale butoiului descoperit în curtea lui Gheorghe Dincă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Scandal între avocaţii din cazul Caracal! „Făcea crize, a trebuit să-l calmeze Dincă! O să facem plângere”... Petrecerea, furca și pădurea! Un adolescent a fost scos din minți de gestul unui bărbat în stare de ebrietate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x