Live acumSerial: Alegerea
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

„Nu am niciun respect pentru cei care nu poartă mască”. Primul mesaj al lui Tom Hanks, după ce a învins lupta cu noul coroanvirus

Tom Hanks a anunţat pe 12 martie că el și soția sa Rita Wilson au fost testaţi pozitiv cu Covid-19. Cuplul se afla în Australia, unde el filma pentru un lungmetraj despre Elvis Presley, iar ea a susţinut câteva concerte. Soţii Hanks au fost externaţi în luna martie.

„Nu am nici un respect pentru cei care nu poartă mască”. Primul mesaj al lui Tom Hanks, după ce a învins lupta cu noul coroanvirus

După ce a trecut prin experiența bolii, actorul este dezamăgit de măsurile pe care autoritățile americane le-au adoptat în lupta cu noul coroanvirus.

„Totuşi, ideea de a face ce trebuie este atât de simplă - purtaţi o mască, respectaţi distanţa socială şi spălaţi-vă pe mâini”, a spus Hanks în primul său interviu televizat accordat de când a contractat noul coronavirus.

Actorii Tom Hanks şi Rita Wilson, după două săptămâni de la primele simptome de Covid-19: Putem să o scoatem la capăt

„Cred că majoritatea americanilor înţeleg gravitatea situaţiei. Nu există nicio lege împotriva ignoranţei, nu este ilegal să existe opinii greşite. Nu ştiu cât de mult a fost pus în discuţie bunul simţ în acest sens”, a declarat Hanks.

Actorul a spus că nu are „niciun respect” pentru cei care refuză să poarte mască.

Actorul Tom Hanks și soția lui au fost externați deși nu s-au vindecat de coronavirus. Ce se întâmplă în aceste momente cu cei doi

„Dacă cineva vine cu argumente pentru a face cât mai puțin posibil, nu aș avea încredere să-i dau un permis de conducere. Atunci când conduci o mașină, trebuie să respecți limitele de viteză, trebuie să folosești semnalizarea, trebuie să eviți pietonii. Dacă nu poți face acele trei lucruri, nu ar trebui să conduci o mașină. Dacă nu poți să porți o mască, să te speli pe mâini și să respecți distanța socială, nu am niciun respect pentru tine. Nu-ți cred argumentele”, a spus el.

Recomandari