Antena Căutare

PRIMUL MESAJ al uneia dintre brutele de la Ploieşti, care a lovit cu pumnii şi picioarele o adolescentă de 14 ani

Una dintre bătăușele adolescentei de 14 ani din Ploieşti, care a fost bătută cu pumnii şi picioarele, trasă de păr şi umilită în plină stradă a reacţionat astăzi pe Facebook, după ce imaginele surprinse cu un telefon mobil au devenit publice, scrie observator.tv. 

Una dintre bătăușele adolescentei de 14 ani din Ploieşti, care a fost bătută cu pumnii şi picioarele, trasă de păr şi umilită în plină stradă a reacţionat astăzi pe Facebook, după ce imaginele surprinse cu un telefon mobil au devenit publice, scrie observator.tv.

CITEȘTE ȘI: Adolescentă bătută și umilită de două colege, la Ploiești! Victimei i se cere să îngenuncheze și să pupe mâna bătăușelor! REVOLTĂTOR!

După ce a fost recunoscută în filmare, agresoarea a scris că îi pare rău de cele întâmplate și că „a fost o proastă” pentru ceea ce a făcut. Regretele tardive nu îi vor îndupleca însă pe polițiștii care investighează cazul care a revoltat o țară întreagă.

"Îmi prezint scuzele mele publice pentru ceea ce am făcut. Sunt foarte conştientă că am greşit, îmi asum vina pentru tot, voi raspunde moral si penal pentru tot ce am comis. Îmi pare extrem de rău pentru tot, am fost chiar proastă. A fost un moment de nervozitate in care am reacţionat aşa, mi-a părut rău imediat după ce am comis fapta. În situaţia dată, îmi închid contul de Facebook si îmi cer scuze tuturor, îmi pare rău pentru ce am făcut. Un share va rog din suflet”, a scris Andreea I. pe pagina personală de Facebook.

Oamenii legii s-au autosesizat

Polițiștii din Ploiești au deschis un dosar de cercetare penală pentru lovire și amenințare după ce o adolescentă a fost bătută pe o stradă din oraș de două fete de vârstă apropiată, incidentul fiind filmat.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat că polițiștii s-au autosesizat, duminică, în urma apariției în spațiul public a unei înregistrări video în care două adolescente bat și amenință o altă adolescentă.

În urma cercetărilor, au fost identificate toate cele trei persoane care apar în filmuleț, fiind vorba despre o minoră de 14 ani din Ploiești, care este victimă, și alte două minore de câte 15 ani, una din Ploiești și alta din Blejoi.

Adolescentă bătută și umilită de două colege, la Ploiești! Victimei i se cere să îngenuncheze și să pupe mâna bătăușelor... Revoltător! Un copil a fost lovit de o maşină de Poliţie, pe o trecere de pietoni din Capitală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x