Antena Căutare

Primul român diagnosticat cu coronavirus și vindecat de COVID-19, declarații uluitoare! „Nu e chiar aşa de rău cum pare”

Primul român diagnosticat cu noul coronavirus, pe teritoriul țării, care s-a vindecat, a spus că nu ar trebui ca oamenii să intre în panică și a explicat cum s-a simțit când a fost depistat cu COVID-19.

Primul român diagnosticat cu coronavirus și vindecat de COVID-19, declarații uluitoare! „Nu e chiar aşa de rău cum pare”
Sergiu Sgurescu

Sergiu Sgurescu, în vârstă de 25 de ani, din comuna Prigoria, județul Gorj, a spus că nu a avut simptome și că infecția cu coronavirus este ca „o răceală care se tratează”. Însă, a precizat că el crede că este posibil să fi fost diagnosticat greșit cu COVID-19.

„Nu am avut simptome, nu am avut absolut nimic. Eu cred că nici nu am avut coronavirus. Probabil a fost o greșeală ceva, mă gândesc. Nu e chiar aşa de rău cum se pare”, a declarat Sergiu Sgurescu.

Tânărul a fost diagnosticat cu coronavirus pe 26 februarie. A fost adus în București, la Institutul „Matei Balş”, iar pe 1 martie era deja externat, pentru că toate testele au arătat că se vindecase.

Nu a putut să meargă însă acasă, pentru că toată familia lui este în carantină.

„Şi dacă e să fie, până la urmă e o răceală, o gripă care se poate vindeca, adică nu e aşa rău. Nu trebuie să fie panică aşa mare, pentru că e o răceală care se tratează”, a mai spus primul român diagnosticat cu COVID-19, potrivit Mediafax.

Potrivit specialiștilor, rata mortalității în cazul infecției cu noul coronavirus este în jur de 3,5%.

Adolescent de 16 ani, electrocutat după ce s-a urcat pe un stâlp... Tulcea: O femeie de 57 de ani, întoarsă din Italia în urmă cu o săptămână este suspectă de coronavirus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x