Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Primul serviciu SMURD in Alexandria, inaugurat de Arafat si MRU

Sistemul de salvare de urgenta SMURD a fost implementat joi si in Alexandria, in prezenta premierului Mihai Razvan Ungureanu, a mistrilor de la Sanatate si Interne, precum si a lui Raed Arafat, secretar de stat in ministerul Sanatatii.

"Toti cei care lucreaza in SMURD se bucura de o cota foarte ridicata de incredere din partea oamenilor. Si asa si trebuie pentru ca ei salveaza vieti. Respectul nostru se adreseaza curajului, daruirii, ei pun deasupra interesul oamenilor. [...] Aceasta dovedeste ca se poate lucra cu onestitate si competenta. [...] Acest proiect va merge nu bine, foarte bine", a spus premierul Mihai Razvan Ungureanu, prezenta la eveniment.

Pe de alta parte, fondatorul SMURD, Raed Arafat s-a aratat incantat de sprijinul autoritatilor locale subliinind totodata importanta sistemului pentru Alexandria.

"Acest sistem este realizat prin participarea tuturor. Inseamna o crestere a capacitarii de interventie cu 25%. Inseamna mai multe vieti salvate. Ministerul de Interne nu a spus niciodata NU proiectelor noastre. Ministerul Sanatatii a inceput sa fie chiar partener total inceput cu 2007. Multumesc tuturor care ati participat", a spus Arafat.

Foto: Intact Images

Recomandari