Antena Căutare

Primul serviciu SMURD in Alexandria, inaugurat de Arafat si MRU

Sistemul de salvare de urgenta SMURD a fost implementat joi si in Alexandria, in prezenta premierului Mihai Razvan Ungureanu, a mistrilor de la Sanatate si Interne, precum si a lui Raed Arafat, secretar de stat in ministerul Sanatatii.

"Toti cei care lucreaza in SMURD se bucura de o cota foarte ridicata de incredere din partea oamenilor. Si asa si trebuie pentru ca ei salveaza vieti. Respectul nostru se adreseaza curajului, daruirii, ei pun deasupra interesul oamenilor. [...] Aceasta dovedeste ca se poate lucra cu onestitate si competenta. [...] Acest proiect va merge nu bine, foarte bine", a spus premierul Mihai Razvan Ungureanu, prezenta la eveniment.

Pe de alta parte, fondatorul SMURD, Raed Arafat s-a aratat incantat de sprijinul autoritatilor locale subliinind totodata importanta sistemului pentru Alexandria.

"Acest sistem este realizat prin participarea tuturor. Inseamna o crestere a capacitarii de interventie cu 25%. Inseamna mai multe vieti salvate. Ministerul de Interne nu a spus niciodata NU proiectelor noastre. Ministerul Sanatatii a inceput sa fie chiar partener total inceput cu 2007. Multumesc tuturor care ati participat", a spus Arafat.

Foto: Intact Images

Un director constantean, bombardat cu oua si faina de proprii angajati... Vremea de Pasti. Vezi prognoza meteo!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x