Antena Căutare

Primul și singurul metru de autostradă construit în Moldova a fost vandalizat! Ce spune Ștefan Mandachi: ”Nu intru în conflicte!”

Primul și singurul metru de autostradă construit în Moldova ar fi fost vandalizat, conform informațiilor care au făcut înconjurul internetului în ultimele ore. 

Primul și singurul metru de autostradă construit în Moldova ar fi fost vandalizat, conform informațiilor care au făcut înconjurul internetului în ultimele ore.

Astfel, potrivit unui videoclip ce a devenit viral în ultimele ore, metrul de autostradă construit de omul de afaceri Ștefan Mandachi a fost vandalizat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În ciuda faptului că în imaginile surprinse de jurnalistul sucevean Dinu Zară autostrada a fost vandalizată, borna kilometrică fiind spartă, iar panourile dărâmate, Mandachi nu intenționează să sesizeze Poliția.

„Martorii care au suprins incidentul susțin că ar fi vorba de doi tineri care se deplasau cu un autoturism. Cei doi tineri au părăsit locul în momentul în care și-au dat seama că au fost văzuți și că sunt filmați”, scrie acesta.

Suceveanul care a construit primul metru de autostradă, Ștefan Mandachi, a declarat, potrivit Mediafax că e posibil să nu fie vorba de vandalizare, fiind de părere că vântul ar fi putut provoca pagubele de la bornă și de la panourile din zonă.

"Habar nu aveam până azi (miercuri). Având în vedere că mii de oameni opresc acolo și sunt pașnici, nu mai conteaza un nebun. Poate l-a dat vântul, totuși, jos. Nu știu. Nu fac nicio plângere pentru că locul va rămâne deschis oamenilor de bună credință, care vin ca la pelerinaj acolo. Voi pune altă bornă. O voi schimba de fiecare dată, dacă se mai distruge. Nu intru în conflicte cu nimeni și nu depun nicio plângere", a spus antreprenorul Ștefan Mandachi.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Suceava au transmis că, deocamdată, nu au fost sesizați în acest caz, și fiind vorba despre o proprietate privată, nu pot interveni pentru a cerceta cazul.

Sănătatea studenților pusă în pericol de cantinele studențești! Salam, carne congelată și margarină, expirate de mai mul... Adevărul despre căderea rețelei Orange! Cum au fost secționate cablurile de fibră optică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x