Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Primul weekend pe litoral cu mască de protecție obligatorie. Ce se schimbă din 1 august în toate stațiunile de la mare

1 august aduce și primul weekend pe litoral cu mască de protecție obligatorie. În Constanța și în toate stațiunile de la mare, în zonele aglomerate, purtarea măștii devine obligatorie.

Primul weekend pe litoral cu mască de protecție obligatorie

Hepta

Purtarea măștii de protecție devine obligatorie de la 1 august în zonele de promenadă din toate stațiunile din Constanța, între orele 18-24, a decis Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

Mască obligatorie la mare. Terasele rămân deschise și noaptea

Programul teraselor și cluburilor rămâne neschimbat deocamdată, potrivit G4Media. Prefectul județului Constanța, George Niculescu, a anunțat deciziile luate joi de Comitetul pentru Situații de Urgență, precizând că acestea au fost adoptate în unanimitate și că au fost propuse de direcția de sănătate publică și de inspectoratul județean de poliție.

Astfel, de la 1 august, masca de protecție este obligatorie în județul Constanța în spațiile deschise în care se formează aglomerări: piețe, oboare, târguri, curțile exterioare lăcașelor de cult, peroanele gărilor, stațiile de autobuz.

Prefectul a precizat că, de asemenea, este obligatorie purtarea măștii de protecție în zonele de promenadă în toate stațiunile din județul Constanța, în intervalul orar 18-24.

Recomandari