Antena Căutare

Material în exclusivitate! Primului apel făcut la 112, cel dintâi strigăt de groază, în noaptea tragediei din clubul Colectiv

Tragedia din Colectiv ne bântuie şi azi, la fel de vie ca în acea noapte cumplită, de la final de octombrie. Ceea ce veţi auzi în continuare este cel dintâi strigăt de groază în faţa morţii.

Tragedia din Colectiv ne bântuie şi azi, la fel de vie ca în acea noapte cumplită, de la final de octombrie. Ceea ce veţi auzi în continuare este cel dintâi strigăt de groază în faţa morţii. Reporterii Observator au obţinut, în exclusivitate, înregistrarea primului apel la 112. Vă avertizăm că urmează înregistrări cu un puternic impact emoţional!

Ora 22 şi 32 de minute. Primul apel la 112. Panica şi disperarea se simt în glasul bărbatului. Vocea lui se întrepătrunde din ce în ce mai tare cu ţipetele din fundal. Cu o calmitate ieşită din comun, dispecerul îi cere detalii. Din nou şi din nou.

Colectiv

Bărbatul de la telefon spune că sunt 500 de persoane prinse înăuntru şi repetă în mod obsesiv cuvintele: arde, explodează şi scoateţi-i afară.

40 de secunde a durat convorbirea cu operatorul 112. Apoi pe fir au intrat pompierii. Ei decid aproape instantaneu să trimită primele echipaje.

Apelul continuă încă 2 minute şi 35 de secunde. Minute care fac diferenţa dintre viaţă şi moarte. Deja vorbim de zeci de victime fără salvare.

Colectiv

Primele echipaje de salvare au ajuns la 11 minute de la primul apel. Victimele din Colectiv au fost scoase pe braţe şi întinse direct pe asfalt. La primul bilanţ erau 27 de morţi.

Victor Dobre, tânărul a cărei voce se aude pe înregistrare, lucra la barul din clubul Colectiv. A ajutat zeci de tineri să iasă de acolo. Întreaga înregistrare a apelulul său o vedeţi în această seară, la Observator 19.

Ne-am zguduit din nou! Un cutremur a avut loc în România... Este singurul județ cu semne de circulație fără logică! Braşovul pare să fie lider la capitolul treceri de pietoni...ciu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x