Antena Căutare

Prins în timp ce încerca să mituiască doi polițiști! Bărbatul cu dublă cetețenie a prezentat un permis de conducere fals

Doi bărbați au fost prinși în timp ce încercau să mituiască doi polițisti de frontieră în vama Halmeu. Oamenii legi au depistat faptul că barbatul deținea un permis de conducere falsificat.

Doi bărbați au fost prinși în timp ce încercau să mituiască doi polițisti de frontieră în vama Halmeu. Oamenii legi au depistat faptul că barbatul deținea un permis de conducere falsificat.

Bărbatul cu dublă cetățenie, bulgară și macedoneană s-a prezentat la punctul de trecere cu o mașină înmatriculată în Macedonia. Permisul de concudere prezentat de acesta nu îndeplinea condiţiile de formă şi fond ale unui document autentic, fiind fals.

"Urmare a constatării agentului de poliţie de frontieră cu privire la săvârşirea infracţiunilor de uz de fals şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, atât conducătorul auto, cât şi pasagerul, au promis agentului, iniţial, suma de 500 euro iar, ulterior, suma de 1.000 euro, pentru ca acesta să nu-şi îndeplinească atribuţiile de serviciu, în sensul de a nu constata infracţiunile anterior menţionate şi a le permite continuarea călătoriei. Oferta a fost refuzată categoric de poliţistul de frontieră, care a informat conducerea S.P.F. Halmeu, fiind formulată sesizare la Serviciul Judeţean Anticorupţie Satu Mare".

A fost constituită o echipă de ofiţeri anticorupţie, coordonată de procuror, fiind organizat şi un flagrant. Bărbatul este cercetat în libertate.

"S-a realizat prinderea în flagrant a cetăţeanului străin, în timp ce oferea la doi poliţişti de frontieră din cadrul sectorului suma de 200 euro, pentru ca aceştia să nu-şi îndeplinească atribuţiunile de serviciu. Ulterior, conducătorul autoturismului şi pasagerul au fost conduşi la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, procurorul de caz dispunând faţă de aceştia punerea în mişcare a acţiunii penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de dare de mită, uz de fals şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere", se mai arată în comunicat.

Braşov: Agent de poliţie prins în flagrant când lua mită... Avocatul familiei Alexandrei Măceșanu lansează noi acuzații: ”Au pus totul la grămadă și, dintr-un cocktail de dinți, s-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x