Antena Căutare

Prinsă în fapt! O femeie a ascuns în bagaj un copil de doar șase zile

O femeie din America a încercat să introducă la bordul avionul un copil de doar șase zile pe care îl ascundea în geantă.

O femeie din America a încercat să introducă la bordul avionul un copil de doar șase zile pe care îl ascundea în geantă.

Femeia în vârstă de 43 de ani a declarat că este mătușa copilului. Oficialii aeroportului din Manila au declarat faptul că femeia nu avea niciun document pentru copil, acesta fiind ascund în interioul valizei.

"Nu avea documente de călătorie pentru copil"

Bebelușul este în siguranță și se afla sub îngrijirea Departamentului de Asistență Socială, a declarat șeful Direcției Operații Porturi pentru Imigrație, Grifton Medina.

Femeia a fost reținută de către autorități, însă a cerut să vorbească cu Ambasada Statelor Unite ale Americii înainte să fie interogată.

Personalul aeroportului a descoperit copilul de doar șase zile în momentul verificării bagajului, iar oficialii o acuză de trafic de copii.

Primăria unui sector din capitală a venit cu soluția pentru combaterea caniculei. Un utilaj pentru răcorirea aerului cir... Gabriel Leş: Militarul român mort la Kabul executa o misiune de patrulare; atacul a avut loc la ora 11.40...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x