Antena Căutare

VIDEO | Ziua în arest preventiv, noaptea la furat. Prinși în flagrant în timp ce scoteau motorina dintr-un tren aflat în mers

Mai mulți indivizi din Constanța, aflați în arrest preventive la domiciliu, au ajuns, din nou, în atenția oamenilor legii, după ce au fost prinși în flagrant, în timp ce furau motorină dintr-un tren marfar aflat în mers.

Mai mulți indivizi din Constanța, aflați în arrest preventive la domiciliu, au ajuns, din nou, în atenția oamenilor legii, după ce au fost prinși în flagrant, în timp ce furau motorină dintr-un tren marfar aflat în mers.

Hoții sustrăgeau produs petrolier, urcându-se pe vagoanele cisternă din mers, având asupra lor mai multe bidoane dim plastic de diferite cantități. Polițiștii Serviciului de Poliție Transporturi au reușit depistarea unui număr de 7 persoane care au sustras 1.700 litri de motorină dintr-un vagon cisternă staționat. Pentru prinderea acestora, lucrătorii de poliție au folosit armamentul din dotare.

Dintre cele 7 persoane depistate, două dintre ele se deplasau cu autoturisme pe DN22c, iar în cazul în care observau ceva "suspect" îi anunțau pe ceilalți membri ai grupului care încărcau motorină în bidoane.

În urma administrării probatoriului, la data de 12 ianuarie a.c., persoanele în cauză au fost prezentate Judecătoriei Constanța care a emis pe numele a 6 dintre acestea mandate de arestare preventivă, la domiciliu, pe o perioadă de 30 de zile, pe numele minorului, în vârstă de 17 ani, fiind dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Arestul la domiciliu nu i-a oprit însă din activitatea de a sustrage motorină, pentru că la lăsarea nopțîi, aceștia părăseau imobilele unde se aflau în arest și se deplasau în zona căii ferate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chinul copiilor din România anului 2019: ”Vreau să ajung ceva în viață”... Bani de la stat pentru șomeri! Ce trebuie să facă o persoană fără loc de muncă ca să primească 1.000 de lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x