Antena Căutare

Printul Charles, aflat intr-o vizita in Romania, se va intalni cu Elena Udrea

Printul Charles si-a petrecut o zi intreaga in Transilvania, in cele mai linistite zone. A venit la odihna si relaxare, asa ca a pastrat discretia asupra programului sau. Si ca sa fie sigur ca se va bucura de intimitate, s-a retras intr-un loc departe de civilizatie, intr-un sat cu 200 de suflete, pe Valea Zalanului din Covasna.



Printul a ajuns in Transilvania duminica. S-a oprit in Mures, la Saschiz. A plecat apoi la Miclosoara, in Covasna.

Luni, printul a vizitat resedinta sa de la Viscri din apropierea Fagarasului, unde autoritatile locale au inaugurat o statie de epurare. De acolo a plecat spre satul Archita din Mures. Fascinat de casele din zona, s-a hotarat sa cumpere patru dintre ele.

Programul de azi al printului Charles este unul relaxat, potrivit unei vacante. Dupa micul dejun de la conacul din Zalanm, la care a cerut doar branzeturi, lapte si paine preparate in zona, va pleca sa cutreiere imprejurimile locului.

Abia la pranz, printul are programat un picnic la iarba verde si abia spre seara se va intalni cu autoritatile locale, intrevedere la care se pare ca a fost invitat si ministrul Turismului Elena Udrea.




Universitatile romanesti vor fi clasificate cu ajutorul expertilor europeni... Ploi torentiale si vijelii: Zeci de gospodarii din Brasov, inundate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x