Antena Căutare

Probleme in Paradis! Cristian Tantareanu, executat silit de ANAF: "Am fost prejudiciat de un sistem gaunos"

Necazuri in Paradisul Verde! Cristian Tantareanu a pierdut o batalie cu Fiscul. Cei de la ANAF ar putea sa il execute silit pe omul de afaceri pentru o datorie care s-ar ridica la peste 20 de milioane de lei. Miliardarul a incercat sa opreasca actiunea in instanta, dar judecatorii i-au respins cererea.

Fiscul vrea sa il execute pe omul de afaceri deoarece nu ar fi platit TVA pentru mai multe tranzactii imobiliare din perioada 2005 - 2008. Dar Cristian Tantareanu spune ca este total nevinovat.

Cu penalizari, cu toate, sunt vreo doua milioane. Doua milioane si ceva! Deci nu am prejudiciat. Eu am fost prejudiciat de un sistem gaunos”, explica Cristian Tantareanu.

Gaunos, spune omul de afaceri, pentru ca el ar fi vrut sa plateasca, dar, la vremea aceea, legea nu avea norme de aplicare: “Eu aveam un singur argument sa pot plati. Sa ma duc in fata ANAF si sa fac greva foamei doua luni si dupa aia, daca nu vroiau sa ma inscrie platitor si sa scoata norme, cu ultimele puteri sa imi torn o galeata de benzina in cap si sa imi dau foc”.

Dar seful din Paradis nu se da batut cu una cu doua. Desi Fiscul i-a pus sub sechestru mai multe bunuri, lupta in instanta sa anuleze ordinul de executare.

Judecatorii au dat de aceasta data dreptate ANAF, dar razboiul nu este pierdut. Cristian Tantareanu poate face recurs. Cand se intoare din strainatate. Apropiatii sai spun ca zilele acestea ar fi plecat intr-o noua calatorie. Miliardarul nu lasa operatia de cancer de colon suferita nu demult si nu lasa nici cei 68 de ani sa ii strice cheful de vacante si de petreceri.

foto: Intact Images

Loto 6/49, Loto 5/40, Joker si Noroc: Vezi numerele castigatoare extrase joi, 4 aprilie!... Doi frati emotioneaza o tara intreaga! Saraci si neglijati de parinti, si-au scos jucariile la vanzare, pe strada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x