Antena Căutare

Probleme la metrou, marți! Ce pericol s-a descoperit în zona stației Pipera și când va reveni totul la normal

Sunt probleme la metrou, marți, trenurile circulând cu o decalare de două minutge față de programul obișnuit, pe Magistrala 2 Berceni - Pipera. 

Sunt probleme la metrou, marți, trenurile circulând cu o decalare de două minutge față de programul obișnuit, pe Magistrala 2 Berceni - Pipera.

Problemele de la metrou sunt cauzate de o fisură a șinei, în zona staţiei Pipera. Aceasta a fost consolidată, problema urmând a fi remediată total la noapte.

Potrivit Metrorex, marţi, pe Magistrala 2 (Berceni-Pipera) trenurile de metrou vor circula cu o uşoară decalare, de două minute faţa de graficul de circulaţie obişnuit.

„La controalele efectuate de către specialiştii Metrorex, a fost identificată o fisură a şinei în zona staţiei Pipera. Echipele tehnice au procedat la consolidarea acesteia şi a fost introdusă o restricţie de viteză. Situaţia va fi remediată total în această noapte", arată compania.

Călătorii sunt informaţi prin sistemul de sonorizare din staţiile de metrou şi trenuri.

A fost cutremur în România! Două seisme au zguduit pământul în această dimineață... Rosiile din programul ”Tomata” sunt sigure pentru consum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x