Antena Căutare

Probleme pe aeroport: Cursa aeriana Arad - Milano a fost anulata pentru a doua oara in ultimele 4 zile

A fost agitatie mare in aeroportul din Arad dupa ce, pentru a doua oara in ultimele 4 zile, cursa Arad-Milano a fost anulata. 157 de pasageri au fost nevoiti sa faca din nou cale intoarsa si sa gaseasca alta varianta pentru a ajunge la destinatie. Totul s-a intamplat din cauza cetii si a pistei prea scurte, care au impiedicat avionul sa aterizeze.

Pentru a doua oara in 4 zile, se intampla ca zborul de pe ruta Arad – Milano a fost anulat. Oamenii trebuie sa ajunga inapoi la cei dragi sau la serviciu, asa ca, revoltati, au mers la reprezentantii companiei aeriene low-cost sa ceara explicatii.

Au aflat ca au 2 variante. Fie asteapta pana sambata, cand va fi urmatorul zbor si platesc cazarea din buzunarul lor, fie pleaca la Timisoara de unde aleg alt zbor catre Italia.

Zborurile sunt anulate din ce in ce mai des din cauza vremii, dar si pentru ca pista aeroportului a fost scurtata atunci cand s-a inceput constructia autostrazii. Asta inseamna ca sistemul suplimentar de avertizare, care ii ajuta pe piloti sa aterizeze sau sa decoleze in conditii meteo deosebite nu a fost montat de mai bine de un an. Conducerea aeroportului spera ca situatia sa se rezolve curand.

sursa foto: picstopin.com

Furt in 30 de secunde la Constanta! Doua femei de etnie roma l-au jefuit pe patronul unui magazin de electronice... Bucuresti: O profesoara a batut un elev pana l-a bagat in spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x