Antena Căutare

Problemele de inima ale lui Vantu, certificate de un... ginecolog

Magistratul care judeca dosarul in care Vintu este acuzat de favorizarea infractorului a cerut lamuriri in legatura cu un bilet medical, depus anterior la dosar, care ar proveni de la o clinica vieneza unde sunt tratate probleme cardiologice, dar care este semnat de un ginecolog.

Judecatorul Camelia Bogdan a declarat ca nu intelege de ce un act medical ce viza probleme cardiologice este semnat de un medic ginecolog.

Incercand sa explice situatia, Sorin Ovidiu Vintu a declarat ca s-a operat in urma cu trei ani la clinica medicala respectiva, interventia chirurgicala fiind facuta de specialistul acestei clinici, un profesor universitar in cardiologie care de altfel si-a dat acceptul cu privire la aceasta recomandare semnata de seful clinicii.

Mai precis, Vintu a aratat ca recomandarea a fost facuta in mod efectiv de cardiologul sau si doar documentul redactat a fost semnat de seful clinicii care este ginecolog.

Judecatorul nu s-a aratat convins de aceste precizari si a cerut ca pana la termenul din 7 ianuarie 2011, apararea omului de afaceri sa depuna documentul in original, redactat in limba engleza.

Aparatorii lui Sorin Ovidiu Vintu au formulat, astazi, trei cereri, una dintre ele vizand incuviintarea pentru acesta de a pleca din Romania in perioada 10 - 14 ianuarie 2011 pentru a merge la o clinica vieneza.

Avocatii au invocat ca Sorin Ovidiu Vintu are "grave probleme cardiologice, care l-ar pune in fata unui infarct sau a unui deces", ei cerand suspendarea procesului penal.

Avocatul Marian Nazat a mai solicitat o expertiza medico-legala prin care specialistii de la INML sa spuna clar daca starea de sanatate a omului de afaceri si afectiunile de care acesta sufera ii permit sau nu sa participe la procesul penal.

O a treia cerere facuta de apararea lui Vintu a fost aceea ca instanta sa-i permita omului de afaceri sa nu participe la toate termenele procesului si sa vina doar atunci cand ii este solicitata in mod expres prezenta.

Sursa: Jurnalul National

VIDEO! Irinel Columbeanu isi spioneaza sotia in Statele Unite... Romania va primi ajutor pentru inundatii de la UE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x