Antena Căutare

Lovitură de teatru în cazul fiicei lui Iosif Rotariu, filmată în timp ce bătea un copil! Ce se întâmplă cu procesul

Fiica fostului fotbalist Rotariu a mers astăzi în faţa judecătorilor. Tânăra este acuzată că a bătut un copil de numai doi ani, până când i-a provocat o fractură de femur. Femeia lucra ca educatoare în creşa familiei sale.

Lovitură de teatru în cazul fiicei lui Iosif Rotariu, filmată în timp ce bătea un copil! Ce se întâmplă cu procesul Galerie
iosif rotariu, fiica

Fiica fostului fotbalist Rotariu a mers astăzi în faţa judecătorilor. Tânăra este acuzată că a bătut un copil de numai doi ani, până când i-a provocat o fractură de femur. Femeia lucra ca educatoare în creşa familiei sale.

Procesul fiicei lui Iosif Rotariu a început. Astăzi, femeia filmată în timp ce bătea un copil a apărut în fața judecătorilor.

Cauza s-a amânat astazi pentru luna martie. Asta pentru ca e nevoie de mai multe acte pentru stabilirea statutului angajatorului. Practic, trebuie să se lămurească dacă creșă familiei Rotariu funcționează ca un ONG, asociație sau firma.

Fiica lui Iosif Rotariu, însoțită de bodyguard

În sala de judecata au fost prezenți părinții copilului bătut în vara anului trecut, avocata acestora, dar și educatoarea acuzată însoțită și ea de avocata. Ea a evitat orice contact vizual cu părinții, iar la ieșire nu a dat vreo declarație în fata jurnaliștilor.

În permanență, un bărbat care o însoțea încerca să îi acopere fața. Cadrul didactic se afla încă sub control judiciar și este cercetat pentru rele tratamente asupra minorului și purtare abuzivă în forma continuată.

ANAF trimite înștiințări ridicole! Sumele pentru care pune popriri... Vacanța de Paște se prelungește cu o săptămână pentru 15.000 de tineri! Cum și când vor fi recuperate orele pierdute...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x