Antena Căutare

Procesul lui Sorin Ovidiu Vantu, amanat pana pe 14 februarie

Magistratii de la Tribunalul Bucuresti au hotarat amanarea procesului in care Sorin Ovidiu Vantu este acuzat de favorizarea fugii din tara a lui Nicolae Popa, fost director Gelsor.

La termenul de marti, Sorin Ovidiu Vantu nu a fost prezent in sala de judecata, fiind internat la Spitatul Floreasca pentru o fractura la rotula.

Avocatii omului de afaceri au prezentat mai multe documente medicale, printre care si unul de la cardiologul austriac Thomas Bruner, care l-a operat pe Vantu in 2007.

Potrivit Mediafax, judecatoarea Camelia Bogdan a cerut lamuriri cu privire la faptul ca acelasi medic a diagnosticat si ruptura de rotula a omului de afaceri.

Totodata, avocatii au cerut si suspendarea interdictiei de a parasi tara in cazul lui Vantu, invocand necesitatea unei operatii medicale la genunchi, intr-o clinica din Viena.

Procurorii Parchetului General l-au trimis in judecata pe omul de afaceri sub acuzatia ca i-ar fi trimis in Indonezia mai multe sume de bani fostului director al Gelsor, Nicolae Popa, condamnat la 15 ani de inchisoare in dosarul FNI.

sursa: Antena3.ro


Foto: Intactimages

CCR: Alegerile pentru CSM, neconstitutionale. Se reia procedura!... VIDEO! Barbat cautat international, prins in Prahova...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x