Antena Căutare

Procesul lui Sorin Ovidiu Vintu, amanat pentru 6 decembrie

Procesul de judecata a lui Sorin Ovidiu Vintu a fost amanat, luni, pentru data de 6 decembrie de catre Magistratii Tribunalului Bucuresti. Omul de afaceri este judecat pentru savarsirea infractiunii de favorizare a infractorului in dosarul privind fuga din tara a fostului director al Gelsor, Nicolae Popa, condamnat la 15 ani de inchisoare in dosarul FNI.

Decizia a fost luata in urma depunerii cererii de recuzare a judecatoarei Camelia Bogdan de catre avocati, pe motiv ca aceasta s-ar fi antepronuntat la un termen anterior al dosarului.

Cererea a fost respinsa, iar avocatii au solicitat amanarea procesului invocand diverse motive. Astfel, Ioan Ros si Ioan Danut Bugnariu au aratat ca nu au avut timp sa studieze dosarul, deoarece ei il inlocuiesc pe Marian Nazat, principalul aparator al lui Vintu.

Judecatoarea i-a atras atentia omului de afaceri ca, sa se asigure ca avocatii pe care ii angajeaza au studat din timp dosarul, pentru a nu mai exista motive de amanare.

„As dori sa fie un act de justitie si nu un galop de viteza in condamnarea unui inculpat", a declarat omul de afaceri.

Instanta de judecata a decis sa trimita adrese la Parchetul General si Directia Nationala Anticoruptie pentru a afla daca Sorin Ovidiu Vintu mai este inculpat si in alte dosare.

Sorin Ovidiu Vintu a fost arestat, in noaptea de 9 spre 10 septembrie, alaturi de aghiotantul sau, Alexandru Stoian, si de omul de afaceri moldovean Octavian Turcan. Recursul lor la decizia de arestare se va judeca miercuri.

Botis: Exista 13 tari in Europa care nu acorda indemnizatie pentru cresterea copilului... Mamele care se intorc la munca dupa un an, “rasplatite“ cu 500 de lei in plus la salariu?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x