Antena Căutare

Procesul privind incendiul de la maternitatea Giulesti se apropie de final

Procesul privind incendiul de la maternitatea Giulesti, in care au murit sase bebelusi se apropie de final. Judecatorii au cerut precizari suplimentare de la medicii legisti. Unele care ar putea duce la schimbarea incadrarii juridice pentru cei cinci angajati ai spitalului, cercetati in dosar.

Mai exact, este vorba de niste inscrisuri care care ar intregi raportul realizat de catre Institutul National de Medicina Legala. Acestea nu au fost insa prezentate, motiv pentru care Spitalul Grigore Alexandrescu a fost amendat cu suma de 2.500 de lei.

De aceea, procesul a primit o noua amanare, pentru 27 februarie. Atunci vor fi prezentate si alte inscrisuri, care vor atesta starea de sanatate a micutilor supravietuitori din incendiul de la Maternitatea Giulesti.

Asistenta acuzata de ucidere din culpa si vatamare corporala grava din culpa a fost si ea prezenta, insa nu a dorit sa faca niciun comentariu cu privire la acuzatiile care i se aduc. De asemenea, au fost prezenti si alti inculpati, reprezentati ai Maternitatii Giulesti, care au refuzat la randul lor sa faca vreun comentariu.

In 2010, in urma incendiului produs la sectia de neonatologie a Maternitatii Giulesti din Capitala, sase copii si-au pierdut viata si alti cinci au fost grav raniti. Ramane de vazut care vor fi despagubirile pe care parintii le cer in acest caz. Se stie despre acestea ca sunt de ordinul a sute de mii de euro, dar suma exacta va fi stabilita in curand de magistrati.

Salariu minim pe economie a crescut cu 50 de lei, din ianuarie 2013. Urmeaza o majorare similara de la inceputul lunii i... „O carte postala - un bilet spre libertate": Vederi pentru salvarea ursilor aflati in captivitate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x