Căutare Live

Procurorii craioveni fac cercetări, după ce reprezentanţi ai DSP au permis ieşirea din carantină a unor persoane care au însoţit o femeie, confirmată cu Covid-19

Procurorii craioveni fac cercetări, după ce reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică au permis ieşirea din carantină a unor persoane care au însoţit o femeie, confirmată cu Covid-19.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, a fost înregistrat un dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu şi zădărnicirea combaterii bolilor.

“Din conţinutul actului de sesizare rezultă indicii temeinice că reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Dolj, prin încălcarea atribuţiilor de serviciu, au permis ieşirea din carantină a unor persoane care au însoţit-o pe numita T.E., persoană confirmată pozitiv Covid-19”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

Sursa citată a precizat că cercetările se desfăşoară in rem pentru comiterea celor două infracţiuni.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Cum a ajuns să arate o nuntă în timpul pandemiei de coronavirus? Doi tineri din Cluj au ales să spună „Da” chiar și așa...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri