Antena Căutare

Procurorii descind acasa la Boldea: Perchezitii in 8 locatii

Mai multe perchezitii au loc joi dimineata in cele 8 imobile care apartin deputatului Mihail Boldea. Cinci dintre locuintele deputatului se afla in Galati.

Parlamentarul anchetat pentru inselaciune a parasit tara inca de acum cateva zile, dupa ce miercuri procurorii DIICOT au emis mandat de arestare in lipsa.

Boldea ar fi trecut granita cu masina personala pe la vama Giurgiu si apoi a ajuns in Turcia. Potrivit unui prieten acesta a luat apoi o cursa de zbor catre o tara africana.

Procurorii spun ca Boldea reprezinta un pericol concret pentru ordinea publica si se sustrage urmarii penale. Acesta este acuzat de constituirea unui grup infractional organizat si inselaciune cu consecinte deosebit de grave.

"In motivarea solicitarii s-au retinut starea de pericol concret pentru ordinea publica raportat la gravitatea faptelor retinute in sarcina sa si existenta unor indicii temeinice potrivit carora inculpatul Boldea Mihail, deputat in Parlamentul Romaniei, se sustrage urmaririi penale", afirma reprezentantii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), intr-un comunicat de presa.

Foto: Intact Images

VIDEO! Chiulul nu mai scapa nepedepsit: cataloagele, inlocuite cu tablete... Arges: Trei copii au murit dupa ce au cazut intr-un canal de evacuare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x