Antena Căutare

Procurorii DIICOT au pus sechestru pe o parte din averea deputatului Mihail Boldea

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Galati au instituit sechestru asigurator pe 6 imobile (2 apartamente si 4 terenuri), din judetul Galati, ce ii apartin deputatului Mihail Boldea, precum si pe sumele de 130.000 de euro si 240.000 de lei, virate de deputat unor invinuiti pe 16 martie, cu doar o zi inainte de parasi Romania.

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Galati au dispus instituirea sehestrului asigurator asupra unui numar de sase imobile, respectiv doua apartamente si patru terenuri, din judetul Galati ale lui Mihail Boldea, se arata intr-un comunicat de sambata al DIICOT, informeaza Antena3.


In urma perchezitiei domiciliare care a avut loc vineri, procurorii au descoperit si ridicat mai multe ceasuri din aur si alte bunuri mobile de valoare ale lui Boldea.

Totodata, procurorii DIICOT au dispus indisponibilizarea a trei apartamente din municipiul Galati, apartinand invinuitului George ªtefan Boldea, precum si a altor doua imobile, apartament si teren cu constructie, apartinand invinuitului Gheorghe Boldea si a unui apartament proprietatea invinuitei Mihaela Barabanciuc.

Deputatul Mihail Boldea este acuzat ca este liderul unui grup infractional care se ocupa cu inselaciuni imobiliare, prejudiciul fiind de peste 1,5 milioane euro.

Pe 17 martie, el parasit teritoriul Romaniei cu o masina, in ziua urmatoare a ajuns in Turcia, de unde a luat o cursa de avion, ultima informatie fiind ca el se afla in Kenya.

Accident pe Valea Oltului: 2 morti si un ranit grav... VIDEO! Suceava: Un copil de sase ani a fost sfasiat de caini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x