Căutare Live

Procurorii fac anchetă după ce un medic de la Spitalul Judeţean Târgu Jiu ar fi refuzat să examineze pacienţi suspecţi de infectare cu Covid-19

Procurorii din Târgu Jiu au început o anchetă, după ce un medic de la Spitalul Judeţean Târgu Jiu – Secţia Infecţioase nu şi-ar fi exercitt atribuţiile de serviciu şi ar fi refuzat să examineze pacienţi suspectaţi de infectare cu Covid-19.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, pe data de 6 aprilie, în urma apariţiei unui articol apărut în mass-media şi în mediul online, un procurori din cadrul instituţiei s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu şi zădărnicirea combaterii bolilor.

Astfel, anchetatorii au menţionat că un doctor din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu – Secţia Infecţioase nu îşi exercită atribuţiile de serviciu, respectiv refuză să examineze şi să ofere servicii medicale pacienţilor suspecţi de infecţie cu virusul SARS-CoV-2, serviciile medicale fiind prestate doar de o asistentă medicală.

Cauza a fost înregistrată la data de 6 aprilie, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu sub cercetările fiind efectuate in rem de către IPJ - Gorj - Serviciul Investigaţii Criminale, sub supravegherea unui procuror din cadrul acestei unităţi de parchet.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Nea Mărin spune „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, din 6 decembrie 2021, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la An...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri