Căutare Live

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava îşi reduc programul de primire a plângerilor şi de acordare a audienţelor

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au decis să îşi reducă programul de primire a plângerilor şi de acordare a audienţelor la câte două ore pe zi şi îşi vor restrânge activitatea la cauzele care presupun situaţii de urgenţă, acestea urmând să fie apreciate de fiecare procuror.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că la data de 30 ianuarie a avut loc Adunarea Generală a procurorilor din cadrul acestei instituţii, pentru a analiza posibilitatea declanşării unui protest având în vedere votul Plenului Camerei Deputaţilor din data de 28 ianuarie 2020, privind abrogarea dispoziţiilor legale care reglementează dreptul la pensia de serviciu a magistraţilor.

Procurorii au apreciat în cadrul şedinţei că modificările legislative decise de Camera Deputaţilor sunt de natură a afecta grav statutul constituţional al magistraţilor.

Astfel, Adunarea generală a procurorilor a hotărât că procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava urmează a-şi restrânge activitatea la cauzele ce presupun situaţii de urgenţă care urmează a fi apreciate în concret de fiecare procuror.

De asemenea, va fi redus programul de primire a plângerilor la două ore/zi, între orele 10:00 – 12:00, plângerile, cererile, memoriile urmând a fi depuse la grefa unităţii. Totodată, va fi redus şi programul de acordare a audienţelor, tot la două ore pe zi şi tot între orele 10-12.

Hotărârea Adunării Generale îşi va produce efectele în intervalul 30 ianuarie – 7 februarie, urmând ca în funcţie de evoluţia lucrurilor să fie reanalizată situaţia şi să se aprecieze luare unor măsuri pe viitor.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Judecătorii Tribunalului Constanţa au decis să nu participe la constituirea Birourilor Electorale Judeţene la alegerile ...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri