Antena Căutare

UPDATE! Andrei Placinta a primit o noua sansa. Procurorii au cerut recurs

Baiatul rau, Andrei Placinta, a devenit baiatul mamei! S-a tuns, s-a imbracat ca un elev si a stat cuminte cu capul plecat in sala de judecata. Condamnat la 6 ani de inchisoare cu executare pentru tentativa de omor, fiul senatoarei Sorina Placinta a primit o sansa de unde nu se astepta: de la procurori. Acestia au cerut rejudecarea cazului, pentru ca sentinta a fost data in absenta acuzatului sau a avocatilor acestuia

Nimic din infatisarea fiului senatoarei nu mai aminteste de rebelul Andrei Placinta. Cu parul scurt, ingrijit, intr-o pozitie plina de respect pentru cei de langa el. Din cand in cand ii mai scapa cate un zambet la fel de nevinovat ca verdictul pe care il viseaza. Un singur gest ii tradeaza nervozitatea. Piciorul ii tremura de nerabdare. In momentul in care mama lui i s-a alaturat, tabloul de familie era aproape perfect. Un tablou numai bun de aratat judecatorilor. Mai ales cand avocatii sustin ca baiatul condamnat pentru tentativa de omor a fost, de fapt, victima.

In urma cu doi ani, Andrei Placinta a fost arestat dupa ce si-a lovit fosta iubita, i-a smuls mobilul din mana, i-a distrus masina, apoi a sarit in propriul autoturism si a dat de mai multe ori peste unul dintre martorii care i-au sarit fetei in ajutor. Din declaratia lui Andrei reiese ca el a fost victima martorului.

Noua strategie de aparare a familiei Placinta vine chiar dupa ce Andrei a fost condamnat la 6 ani de inchisoare cu executare. Tanarul n-a fost prezent la pronuntarea sentintei, fiind internat in spital. A fost reprezentat de un aparator din oficiu. Acum, atat avocatii lui, cat si procurorii cer rejudecarea cazului.

Iasi: Mai multe neveste ale unor romi retinuti au facut show in fata sediului Politiei... Mircea Diaconu vrea sa renasca din cenusa fabrica ARO si sa scoata din saracie orasul Campulung...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x