Antena Căutare

Procurorul din cazul Elodia este noul șef al criminaliștilor din România!

Secția pentru procurori a CSM a avizat, azi, propunerile ministrului justiției pentru trei funcții de conducere în cadrul Parchetului General

Secția pentru procurori a CSM a avizat, azi, propunerile ministrului justiției pentru trei funcții de conducere în cadrul Parchetului General.

Printre cei vizaţi se află şi Romulus Varga, procurorul care a instrumentat dosarul „Elodia”, propus șef al Secției de urmărire penală şi criminalistică.

Romulus Varga a instrumentat dosarul „Hexi Pharma” şi a făcut ancheta în cauza privind decesul lui Ionuţ Anghel, copilul care a murit după ce a fost muşcat de câini. De asemenea, Romulus Varga este cel care a instrumentat o parte din dosarul „Elodia”, cauză în care fostul poliţist Cristian Cioacă a fost condamnat la 15 ani şi 8 luni pentru uciderea soţiei sale, Elodia Ghinescu, deşi cadavrul presupusei victime nu a fost găsit.

Citește continuarea pe Ziarul Ring.

Bilete de avion cu doar 6 euro. Au început să curgă ofertele companiilor aeriene... România s-a zguduit. Un nou cutremur a avut loc în Vrancea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x